Starity

Érkezik Cymarshall Law és Mr. JoeKer albuma

2011. szeptember 30. 07:07   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New Jersey-i rapper és a Hősök zeneírója ismét közös anyaggal jelentkeznek.

hirdetés
Érkezik Cymarshall Law és Mr. JoeKer albuma

Néhány évvel ezelőtt a New Jersey-i rapper, Cymarshall Law rövid szakmai ismeretség után felkérte a Hősök formáció zeneíróját, Mr. JoeKert, hogy készítsen számára pár rapalapot. A közös munka olyannyira jól sikerült, hogy az államokbeli rapper Magyarországra utazott egy kollabó album elkészítéséhez. 2008. november 18-án Hip Hop In The Soul címmel megjelent a 14 számot tartalmazó korong.

A nagy sikerű lemez folytatásaképp idén október 4-én érkezik a hazai ütemgyáros és a külhoni rapper második közös nagylemeze, Hip Hop In The Soul 2 címmel. A tizennyolc dalt tartalmazó album elődjéhez hasonlóan soultól telített, fűtött hangulatú dalokat, rázós punchline-okat tartalmaz.

A korong előfutáraként elsőként az Everyday című dalt hozták nyilvánosságra, ami ingyenesen és legálisan letölthető, majd nem sokkal később napvilágot látott a Great Ones című dal is, ami szintén letölthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek