Starity

Kardos Eszter visszatér barátai közé

2011. szeptember 29. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok Közt lakóinak élete továbbra sem lehet nyugodt, hiszen újabb régi szereplő tér vissza a legnézettebb magyar sorozatba. Kardos Eszter, azaz Illés Vanda hamarosan újra látható lesz a televíziók képernyőin.

hirdetés
Kardos Eszter visszatér barátai közé

Nagy a forgás a Mátyás Király téren, hiszen András és Júlia esküvőjére készülődnek, ami úgy tűnik, nem lesz zökkenőmentes, ugyanis nemrégiben felbukkant Zsuzsa, most pedig Júli lánya, Vanda is visszalátogat.

„Vanda kénytelen egy kis időre hazaköltözni, ugyanis a pótnagyszülei házában éppen felújítás zajlik. Az esküvő híre persze belőle is érzelmeket vált ki, és a lány – ahogy azt már megszokhattuk tőle – egy kicsit meg is kavarja a dolgokat. Természetesen nem árulhatom el, hogy a hamarosan visszatérő Vanda mivel rukkol elő, de abban biztos vagyok, hogy a Barátok közt történetében ilyenre még nem volt példa. Persze Vanda sokat változott az utóbbi időben, csak kérdés, milyen irányban” – nyilatkozta Kardos Eszter a Blikknek.

Azt pontosan nem tudni, mikor és hogyan fog visszatérni, de a rajongók és a tévénézők nagy örömmel várják vissza a szőke színésznőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek