Starity

Érkezik az Honor Society új albuma

2011. október 01. 15:03   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négytagú banda október 25-én jelenteti meg legújabb albumát, mely a második EP lesz a sorban. A hírt az együttes a Facebook-oldalára tette fel.

hirdetés
Érkezik az Honor Society új albuma

Az Honor Society 2006-óta van a zenei pályán. Igaz csak 2009-ben adták ki első lemezüket, ami mellett több kislemezzel is büszkélkedhetnek. Továbbá ők énekelték a Bandslam című amerikai zenés film egyik betétdalát is, amihez természetesen videoklipet is forgattak.

„Izgatottak vagyunk, hogy végre bejelenthetjük, a következő albumunk, A Tale Risky Business Part 2 október 25-én jelenik meg” írta a banda a Facebookon.

Az együttesnek egyébként ez lesz a második EP-je, ugyanis az első szintén ez évben jött ki. A hamarosan piacra kerülő korongon 7 új dal kapott helyet, a többi pedig A Tale Risky Buseness Part 1-ről való.

„Szerettünk volna valami igazán különlegeset létrehozni. Alig várjuk, hogy végre megoszthassuk veletek” – nyilatkozták a Honor Society tagjai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek