Starity

Demi Lovato elárulta, kikre támaszkodhatott

2011. október 01. 13:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato elárulta, kik voltak azok, akik a legsötétebb időkben is ott voltak mellette.

hirdetés
Demi Lovato elárulta, kikre támaszkodhatott

Már álmából felébresztve is mindenki fejből fújja Demi Lovato rehabos sztoriját. Azonban a közhiedelemmel ellentétben Deminek nem kellett egyedül végigmennie ezen a nehéz időszakon. Családja és két nagyon közeli barátja is végig támogatták, és bíztatták a kétségbeesett lányt. Lovato most erről beszélt egy interjúban.

„Úgy érzem, hogy vannak emberek, akik a barátaim, ha Twitteren kell üzengetni, vagy akiknek én írok, de az igaz barátaim azok az emberek, akik ott voltak nekem akkor is, amikor kezelések alatt álltam – mondta Demi a Billboardnak. – Az a két ember, akik akkor is folyamatosan hívogattak, amíg a rehabon voltam, Kim Kardashian és Selena Gomez. Ez a két lány azóta is a világot jelenti számomra.”

Selena Gomezen nem is csodálkozunk, hiszen a lányok hat éves koruk óta barátnők, és bár azóta volt idő, amikor nem voltak mintabarátnők, jó hallani, hogy barátságuk ismét a régi mederben van.

Akár a lányoknak köszönthető, akár nem, Demi most már egészséges, és ismét gőzerővel vetette bele magát a munka örömeibe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek