Starity

Jacky Bracamontes túl van az egyházi esküvőn

2011. október 03. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kettős Játszma és a Rubí sztárja, Jacqueline Bracamontes és férje, Martín Fuentes négy héttel a polgári esküvő után, Guadalajarában megtartották a templomi esküvőt is. A szertartásra több mint ezer vendég volt hivatalos.

hirdetés
Jacky Bracamontes túl van az egyházi esküvőn

Ottani idő szerint pontosan 19.30-kor a színésznő édesapja, Jesús Bracamontes átadta lányát Martín Fuentesnek. Az ünnepségre a Templo Expiatorio del Santísimo Sacramentóban került sor Guadalajarában több mint ezer vendéggel.

A vendéglistán olyan színészek is szerepeltek, mint Maki és Juan Soler, Julián Gil, David Zepeda, Mayrín Villanueva, Eduardo Santamarina, Yadhira Carrillo, Juan Collado, Ingrid Martz, Roberto Palazuelos, valamint Carla Estrada.

A színésznő nagyon boldog volt: „Most már a törvény szerint is señora Fuentes vagyok! – mondta az újdonsült feleség. – Anyu, akkor alapítunk családot, ha Isten is úgy akarja” – folytatta Jacky.

Bracamontes elárulta, hogy a sorozatbéli és a valódi esküvő sokban eltér egymástól. „Ez nem ugyan olyan, mint a telenovellákban... Ez sokkal gyorsabb” – mondta.

Az exszépségkirálynőnek három menyasszonyi ruhája volt, egy Nicolás Felizola-ruha és kettő Pro Novias-ruha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek