Starity

Hóórukk a magyar underground zene krémjével

2011. október 02. 23:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szereted a téli sportokat? Bírod a magyar underground zenét? Hidegben a meleget, melegben a hideget keresed? Akkor a Hóóórukk neked való!

hirdetés
Hóórukk a magyar underground zene krémjével

Ha szereted a téli sportokat és a magyar underground zenét, hidegben a melegre vágysz, melegben pedig a hideget keresed, akkor a Hóóórukk tökéletes program számodra is. A hideget és a havat az északi Chopokban elterülő jasnai síközpont biztosítja Szlovákiában, a meleget pedig a nagyszerű zenekarok és a szenzációs bulik teremtik meg esténként.

A Hóóórukk koncert és téli sport program 2012. február 9-e és 13-a között első alkalommal kerül megrendezésre. Öt nap alatt nyolc olyan kiváló banda lép fel, mint a 30Y, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Subscribe, az Alvin és a Mókusok, az Óriás, a Hősök vagy a Kipu. A színes programok és a fantasztikus bulik elérhető áron és többféle programcsomaggal biztosítják a garantált szórakozást. További információkat Hóóórukk weboldalán találsz.

A Hősök is arra biztat, hogy ezt semmiképp ne hagyd ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek