Starity

David Lynch albuma nemsokára érkezik

2011. október 02. 19:07   |   Szerző: tya04

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szinte már kultikus filmográfiával rendelkező filmrendező már régóta tervezgetett egy szólóalbumot, most pedig a tracklista és a korong címe is napvilágra került.

hirdetés
David Lynch albuma nemsokára érkezik

David Lynch, aki a Twin Peaks című sorozattal és elvont filmjeivel (például: Mulholland Drive, Útvesztőben, Dűne, Az elefántember) vált ismertté, régóta tervezte már, hogy a zene világában is alkot valamit. A rendező albuma az elektronikus pop irányzatot képviseli, melynek első megjelent dalát, a Good Day Todayt alább is meg lehet hallgatni.

A Crazy Clown Time-ra keresztelt lemez tizennégy dalt fog tartalmazni, várhatóan hasonló stílusban. A Sunday Best Recordings jóvoltából november nyolcadik napjára tehető a megjelenés. Lynch maga írta az összes dalt, emellett producere is volt azoknak. Dean Hurley nagy segítségére volt, aki egyébként szintén közreműködik az albumon gitár- és dobjátékával.

Augusztus végén még egy dolog kitudódott a Crazy Clown Time-mal kapcsolatban: a Pinky's Dream című szám egy duett lesz a The Yeah Yeah Yeahs énekesnőjével, Karen O-val.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek