Starity

Zimány Linda mellben szégyellős

2011. október 03. 08:08   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell annak a híve, hogy egy nő egyszerre csak egy dolgot mutasson meg magából. Linda az előbbi elv alapján leginkább a lábait szereti mutogatni, mert mellben kicsit szégyellős.

hirdetés
Zimány Linda mellben szégyellős

Zimány Linda a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatóján mesélt arról, hogy számára milyen az előnyös öltözködés. „Szeretem keverni a szexis, de mégis kicsit visszafogott elemeket az öltözködésemben. Az eddigi ruháim eddig csajosabbak voltak, most pedig egy kicsit nőiesebbek. Én annak vagyok a híve, hogy egy nő egyszerre csak mindig egy dolgot mutasson meg magából. A lábak legyenek eltakarva és mutassuk meg a dekoltázst, vagy mondjuk legyen zárt fölül a ruha és mutassuk meg a cicit” – meséli a tabutv.hu riporterének a modell, aki leginkább a lábait szokta mutogatni az embereknek.

„Én mondjuk mellben egy kicsit szégyellősebb vagyok, szeretem ha kicsit zártabb a ruha. Nem szeretem annyira közszemlére kitenni a melleimet, a lábaimat viszont nagyon megkedveltem az utóbbi időben” – osztotta meg Zimány Linda, akinek a gyermekkori tömzsi lábaiból két éve gyönyörű hosszú combjai és vékony bokái lettek.

Linda egyébként folyamatosan karbantartja a testét, hogy a lehető legjobb formáját tudja hozni. Dzsudzsák Balázs szerelme Moszkvában leginkább futópadon edz, de Magyarországon is megtalálta már a kedvenc edzésformáját. „Mindemellett úszni is szeretek, csak az egy kicsit tortúrásabb dolog, ezért sajnos nem jön annyira össze” – mondja a videóban Zimány Linda.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek