Starity

Tiziano Ferro új albummal jelentkezik

2011. október 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiziano Ferro olasz énekes 2008-as Alla Mia Età című albuma után idén új koronggal rukkol elő. A hivatalos kiadásra november végén kerül sor.

hirdetés
Tiziano Ferro új albummal jelentkezik

Tiziano Ferro hazája egyik leghíresebb énekese. Karrierjét 2001-ben kezdte, első dala a Perdono volt, mely hatalmas sláger lett Olaszország-szerte. Bemutatkozó albuma, melyről a Perdono is származik, a Rosso Relativo. Hét hónapig vezette a Top 10 eladási listákat. Olaszországban dupla platinalemezes lett. Második albuma, a 2003-as 111 is hasonló sikereket hozott az olasz szívtiprónak. Olaszországban négyszeres platina lemez lett. Harmadik albuma, a Nessuno è Solo 2006-ban érkezett, ez azonban igen mérsékelt sikereket ért el. Negyedik, és eddig hivatalosan az utolsó albuma, az Alla Mia Età 2008-ban került a boltokba. Ezen olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Kelly Rowland, Ivano Fossati, Franco Battiato, Laura Pausini és három spanyol szépség, Amaia Montero, Anahi és Dulce María.

A folytatásra idén kerül sor. Az énekes hivatalos oldalán került közzétételre, hogy legújabb, ötödik albumát 2011 november végén adják ki és a L'amore é una cosa semplice (A szerelem egy egyszerű dolog) címet kapja. Az első és egyben bemutatkozó dal október 14-én lát majd napvilágot, melynek címe La differenza tra me e te.

A lemezen 13 dal és több együttműködés is található, többek között a tehetséges és feltörekvő olasz rapper, Nesli és Irene Grandi személyében. Tiziano jelenleg a spanyol verziót veszi fel, így két nyelven is ki lesz adva az album. Tiziano ezt az albumot úgy jellemzi, mint egy mesekönyv, melyben életét meséli el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek