Starity

Marie Mai: „Súlyos beteg vagyok!”

2011. október 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár egy újságnak bevallotta, hogy őt is elérte az a betegség, amitől félt.

hirdetés
Marie Mai: „Súlyos beteg vagyok!”

Marie Mai élete a hetekben teljesen megváltozott. Egy hónapja férjhez ment, és pár hete kijelentette, készen áll a gyermekvállalásra. De ma napvilágot látott egy meghökkentő hír: a sztár maga vallotta be, hogy egy súlyos betegséggel áll szemben. Marie Mai egy kanadai újságnak mesélt helyzetéről.

„Igen, sajnos súlyos betegségem van, amit nem szeretnék közzétenni, mivel féltem a rajongóimat. Nem szeretnék nekik traumát okozni azzal, hogy elmondom, mivel azt várom el tőlük, hogy egészségesnek tudjanak. A betegségemnek nincs ellenszere, viszont tudok vele normálisan élni. Igaz, a napokban már egyre nehezebb a koncerteket végigénekelnem. Nem volt váratlan, mivel a családomban már több helyen is előfordult” – nyilatkozta az énekesnő.

Később az újság megkereste Marie Mait a hír kapcsán, aki üzenetben elárulta betegsége nevét, amit rajongói csak a jövő héten tudhatnak meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek