Starity

Josh Hutcherson megállás nélkül dolgozik

2011. október 06. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész, Josh Hutcherson be van táblázva a 2012-es évre, hiszen a hírek szerint öt filmje jelenik meg.

hirdetés
Josh Hutcherson megállás nélkül dolgozik

A Tűzoltó kutya és a Híd Terabithia földjére filmek sztárja, Josh Hutcherson szeret dolgozni, ám ez munkamániát is jelenthet, hiszen megállás nélkül készíti újabbnál újabb filmjeit. A 2011-es évben a színésznek csak egy alkotása látott napvilágot Detention címmel.

A 2012-es év elég húzós lesz Josh számára, hiszen a fiatal színésznek öt filmje lát napvilágot. Elsőként a Red Dawn kerül sorra, mely kapcsán folynak a viták, hiszen jövőre van tervezve, de az alkotók már november vége felé útra bocsátanák.

A következő alkotás, melyben Josh ismét főszerepet játszik, a 7 días en La Habana, ami nagy valószínűséggel spanyol nyelven fog tündökölni, harmadikként pedig a Journey 2: The Mysterious Island van tervbe véve, melyben Josh Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens és Michael Caine oldalán lesz látható, a film premierje pedig 2012. február 10-ére van tervezve.

Negyedik alkotásként Az éhezők viadala lát napvilágot Josh filmográfiáját tekintve, a filmben partnerei Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth lesznek, a premier pedig 2012. március 23-án lesz. Az ötödik alkotás, amiben Josh ismét csak főszereplőt alakít, a a Carmel címet kapta, ebben az alkotásban Josh Hayden Panettiere mellett lesz látható, a film premierje pedig szintén 2012. márciusában lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek