Starity

Elkészült Rihanna londoni viaszszobra

2011. október 04. 19:07   |   Szerző: holló

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A berlini után a londoni panoptikum bővült Rihanna élethű viaszmásával, elvégre napjaink egyik leghíresebb énekesnőjéről van szó, s már számtalanszor bebizonyította, hogy méltó a helyre.

hirdetés
Elkészült Rihanna londoni viaszszobra

Madam Tussaud múzeumába lépve hírességek tengerét láthatjuk. Manapság egyre több városban hoznak létre ilyen panoptikumokat. Kevesebb mint egy hónapja is szem- és fültanúi lehettünk a hírnek, melyben bejelentették, hogy a berlini viaszmúzeumba Rihanna mása érkezett. Egy újabb, hétfőn napvilágot látott hírmorzsa pedig azt taglalja, hogy a már említett énekesnőről ismét szobrot készítettek, ám ezt a londoni panoptikumba látógatók vehetik szemügyre.

A Berlinben és a Londonban kiállítottak között aprócska különbségeket látnak csak, utóbbi egy árnyalatnyit jobban sikerült; elevenebbek a vonások, élethűbb az összkép. Rihannát legutóbb bongyoli, eszméletlen göndör hajjal alkották meg, ruhája pedig a brit X Factor döntőjén viselt tökéletes mása.

Liz Edwards, a kiállítás sajtósa így nyilatkozott: " Rihanna a legismertebb énekesnők egyike napjainkban, és tökéletesen beleillik azon álomdívák közé, akiknek mása megtekinthető a panoptikumban."

A szobor összesen 150 000 fontot emésztett fel, ami forintba átszámítva 51,8 milliót jelent, azonban az eredményért megérte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek