Starity

Kim Kardashian Ferrarival lepte meg magát

2011. október 05. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A K, mint Kardashian valóságshow sztárja egy méregdrága hófehér Ferrarival lepte meg magát, csak úgy.

hirdetés
Kim Kardashian Ferrarival lepte meg magát

Kim Kardashiannak nem számít a pénz. Ezt tükrözi legújabb ajándéka is, amit saját magának vett. A reality-sztár egy hófehér Ferrari 458 típusú autóval lepte meg magát a napokban, Los Angelesben. A csodamasináért majdnem 300,000 dollárt fizetett ki a fekete szépség, de állítása szerint ennél többet is megért volna, mert tökéletes luxust biztosít számára. Az olasz sportkocsi végsebessége 325 km/h, és mindössze 3,4 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy elérje a 100 km/h sebességet.

A legidegesítőbb celeb címet is birtokló hölgy az autó vásárlása miatt tért vissza Los Angelesbe, de tervezi, hogy férjével hamarosan házat is vásárolnak az angyalok városába.


Kim ezzel a Ferrarival lepte meg magát

A pénztárcájuk valószínűleg tényleg feneketlen, hiszen a New York-i lakásért, amelyben újdonsült házasként az első heteket töltötték 7,000 dollárt fizettek ki naponta, és ha igazak a hírek a jövőben is szükség lesz rá, hiszen a 30 éves sztár új valóságshow forgatását tervezi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek