Starity

Jennifer Aniston jövőre férjhez megy

2011. október 06. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő felhőtlen boldogságát csak az tudná tetőzni, ha valóra válna álma, és jövő év elején összehozhatnák a titkos esküvőt.

hirdetés
Jennifer Aniston jövőre férjhez megy

Alig egy hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy Justin Theroux-nak esze ágában sincs elvenni a Jóbarátok egykori sztárját, Jennifer Anistont. A színésznő azonban a Now Magazinnak adott interjújában már a nagy nap terveiről beszélt.

Jen azt szeretné, ha jövő év januárjában egybe tudná kötni az életét párjával, akitől már várja első két gyermekét. A hírek szerint az esküvő teljesen zártkörű lesz, és egy Joe Francis nevű vállalkozó Cabo San Lucas-i birtoka ad majd helyet a ceremóniának. Az eskető szerepét Jennifer ügynöke tudhatja magáénak, aki ebből a jeles alkalomból pappá szenteltette magát.

A vendéglista nem túl hosszú, és a tervek szerint mindössze 30 főt várnak az eseményre, de a régi „Jóbarátok” mindenképpen jelen lesznek. A hölgy az öltözéküket sem tartotta titokban, hiszen elárulta, hogy egy Carolina Herrera-ruhát fog viselni, míg párja rövidnadrágban áll az oltár elé. A titkos házasságkötésről a színésznő szinte mindent elárult az interjú során, így már csak a nagy nap időpontját kell kideríteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek