Starity

Király L. Norbi szereti a riporterkedést

2011. október 07. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztártévé riportere Király L. Norbival beszélgetett, aki az X-Faktorról, illetve azon belüli új munkájáról mesélt.

hirdetés
Király L. Norbi szereti a riporterkedést

Király L. Norbi a 2011-es X-Faktorban is szerepet kapott. Idén azonban nem a versenyzők között láthatjuk, hanem a riporterek között. Erről beszélt legújabb interjújában: „Kaptam egy olyan felkérést, hogy a 2011-es X-Faktornak a hivatalos honlapján legyek backstage riporter és műsorvezető. Igyekszem majd a nézőket bekalauzolni a színfalak mögé, hogy lássák, hogy épül fel a műsor, hogyan gyakorolnak az énekesek, próbáljuk azokat megmutatni, amiket alapjába véve nem mutatna meg a műsor” – mesélte a tabutv.hu riporterének Norbi, aki a későbbiekben elárulta nagyon szeret a kamera másik oldalán szerepelni.

„Nagyon élvezem a kamera másik oldalán lévő szereplést és biztosan jó lenne az Ördög Nóri mellett állni, mivel valljuk be nagyon-nagyon sok rutinnal és tapasztalattal áll a színpadon. Hogy valaki egy ilyen műsort elvezessen, az nagyon-nagyon sok meló és én bízom benne, hogy valamikor majd eljön az ideje ennek is” – számolt be az egykori X-Faktoros.

„Azt gondolom, hogy az éneklés nem zárja ki a műsorvezetést, talán még segíteni is tudja az egyik a másikat, arra még nem jöttem rá, hogy miként és hogyan, de bízom benne, hogy minden úgy fog sikerülni, ahogy én azt elterveztem és tervezem majd akkor” – meséli a videóban Király L. Norbi, aki szerint egyáltalán nem zárja ki az éneklés a műsorvezetést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek