Starity

Novemberben érkezik Lady Gaga koncertfilmje

2011. október 09. 14:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megérkezik a Grammy-díjas Lady Gaga Monster Ball című – Magyarországra is eljutott – turnéja DVD-n. A kiadás rengeteg extrát fog tartalmazni.

hirdetés
Novemberben érkezik Lady Gaga koncertfilmje

A rajongók a The Monster Ball Tour májusi befejezése óta várnak a már tavaly beharangozott, turnéból készült koncertfilmre. Most bejelentették, hogy a Monster Ball-DVD hamarosan megérkezik. A Madison Square Gardenben leforgatott koncertfilm november 21-én jelenik majd meg, és rengeteg extrát fog tartalmazni, többek közt eddig nem látott jeleneteket is.

A Monster Ball – amelyet Lady Gaga „a legelső pop-elektro operaként” jellemzett – 2009 novemberében indult hódító útjára, és 2011 májusában ért véget. A turné története szerint az énekesnő és barátai a Szörnyek Báljára tartanak, de eltévednek New Yorkban, ahol Gagának számos akadállyal kell megbirkóznia, többek között egy hatalmas tengeri szörnyeteggel is, hogy eljuthasson a bálba.

Az extravagáns énekesnő Emmy-díjas Monster Ball című turnéját körülbelül 2,5 millió rajongó látta, és a koncertsorozat több mint 220 millió dollár bevételt hozott.

A turné DVD megjelenésével egy napon, november 21-én jelenik meg a várva várt Lady Gaga x Terry Richardson című könyv és Gaga legutóbbi lemezének, a Born This Waynek remixalbuma is. A Monster Ball Turné DVD, a Born This Way CD és annak remixlemeze együtt is megkapható lesz egy The Collection című csomagban, mely tökéletes karácsonyi ajándék lehet a rajongók számára.

Laga Gaga pedig most sem tétlenkedik, gőzerővel tervezi legújabb turnéját, amelynek állomásait hamarosan bejelentik. Emellett legutóbbi kislemezét, a Yoü and I-t népszerűsíti, hétfőn pedig elkezdődik a Marry The Night című videoklipjének forgatása.


A november 21-én megjelenő, The Monster Ball Tour című DVD borítója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek