Starity

VV5: Seherezádét nem viselte meg a szakítás

2011. október 09. 16:04   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hír hallatán, hogy Claudio kidobta, és hogy már ne is számítson rá Gergővel való viszonya miatt, Seherezádé csak vállat vont. Az arca nem volt kétségbeesett, sem elkeseredett. Dacosan vette tudomásul, hogy olasz kedvese kidobta.

hirdetés
VV5: Seherezádét nem viselte meg a szakítás

Claudio Seherezádét születésnapján „lepte meg” azzal a bejelentéssel, hogy nem hajlandó vele együtt élni tovább. A lány erre nem válaszolt semmit, csak megvonta a vállát. Csalódott volt, de nem szomorú. Ezek után úgy tűnik, Sehert egyáltalán nem viselte meg élete párjának döntése, csak az bosszantotta, hogy rossz hírét keltette a világban.

A lány exe ugyanis azt tanácsolta, jobb, ha mielőbb elmondja a nézőknek, milyen is valójában, továbbá azt is közölte, hogy holmijait utánaküldi Budapestre, hiszen látni sem akarja többé.

A Való Világ 5 készítői már felkészülten várták Seherezádé döntését, s a pszichológus is készen állt, hogy megbeszélje a lánnyal a történteket, ha esetleg kiborulna.

Seherezádé azonban sokkal jobban reagált, mint várták: fellélegzett, és azt sugallta: innentől szabad az út Gergő szíve felé. Este ismét forrt a levegő Seher és az alfahím között, ám a csókig még mindig nem jutottak el. Lehet, hogy néhány napon belül ez is megtörténik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek