Starity

Una Healy barátja és alkohol nélkül ünnepelt

2011. október 10. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Una Healy hétvégén hatalmas bulit csapott 30. születésnapja alkalmából, ám az ünneplésben vissza kellett fognia magát, nehogy veszélyeztesse születendő gyermekét.

hirdetés
Una Healy barátja és alkohol nélkül ünnepelt

Una Healy szombaton ünnepelte meg 30. születésnapját, annak ellenére, hogy a harmadik X-et még csak ma érte el. A jeles eseményen mindenki jelen volt a családjából, kivéve barátja, akinek hétvégén fontos meccse volt Új-Zélandon, így nem tudta kivenni a részét az ünneplésből. A The Saturdays tagja viszont így sem szenvedett hiányt, mivel egy életnagyságú papírfigurával helyettesítette párját, valamint Ben videoüzenetet küldött az ünnepeltnek.

„Valójában nagyon jó, hogy nem ihatok. Tudod, egyetlen dolog nem hiányzik az életemből, és az a másnaposság. Mindenki azt hiszi, hogy olyan rossz, hogy nem iszok alkoholt, pedig ez nem így van. És ha terhes vagy, valamilyen oknál fogva nem is vágysz rá. Ez majdnem olyan, mint egy természetes reakció” – magyarázta az ír származású énekesnő, akiről pár hete derült ki, hogy gyereket vár.

Reméljük, hogy Una alkohol nélkül is jól érezte magát, és örömmel lépett be az új évtizedbe. Boldog születésnapot!


Una Healy éppen elfújja a gyertyákat születésnapi tortáján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek