Starity

Alekosz pornócastingján senki nem jelent meg

2011. október 10. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csúnya blamázzsal zárult Alekosz első szereplőválogatása, ugyanis az egyetlen meghívott lányon kívül senki nem ment el az eseményre.

hirdetés
Alekosz pornócastingján senki nem jelent meg

Annak ellenére, hogy elég nagy hírveréssel harangozák be Alekosz első pornófilmjének szereplőválogatását, az esemény nem aratott sikert a lányok körében. A Blikk beszámolója szerint, csupán egyetlen lány jött el a tegnap megtartott castingra, aki viszont később elárulta, külön meghívásra érkezett. Az orvosos és análfilmeket kedvelő Suzy a testi adottságai alapján sajnos nem felelt meg Alekosz elvárásainak, így a casting sikertelenül zárult.

Az egykori villalakóból lett pornófilmrendező azonban nem keseredett el a gyér felhozatal miatt: „Nem adom fel. Megjelölök még egy időpontot, és megpróbálom megtalálni az elképzeléseimnek leginkább megfelelő személyt” – mondta a Blikknek Alekosz, aki egy kis nézeteltérésbe is keveredett rendezőtársával, amiért inkább a hétköznapi szépségeket keresi a szilikonos lányok helyett.

Fotó: Blikk / Korponai Tamás

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek