Starity

Az X-Faktor miatt fogyott le Tarány Tamás

2011. október 10. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarány Tamás mielőtt jelentkezett volna az X-Faktorba, személy- és vagyonőrként dolgozott, ami megkövetelte a nagy termetet. Most, hogy bekerült a döntőbe, fogyókúrába kezdett.

hirdetés
Az X-Faktor miatt fogyott le Tarány Tamás

Tarány Tamást mackós külsővel ismerhettük meg, ám amikor kiderült, hogy az X-Faktor döntősei között van a helye, fogyókúrába kezdett. A 196 cm magas és 153 kg súlyú biztonsági őr személyre szabott diétával már tizenöt kilótól szabadult meg, az eredményről elsőként pedig a Borsnak számolt be.

„Valójában nem azért kezdtem a fogyókúrába, hogy jobban nézzek ki, hanem hogy jobban érezzem magam a bőrömben. Egy hónap alatt tizenöt kilótól sikerült megszabadulnom. Az élő show-ig egy húszast szerettem volna, s bár ez már nem nagyon fog összejönni, szépen haladok. Még tíz-tizenöt kilót mindenképpen leadok – magyarázta a góliát. – Dr. Tóth Tamás obezitológus felmérte a fizikai állapotomat, és személyre szabott diétát állított össze nekem.

Malek Miklós mentoráltjára már a lányok is felfigyeltek, Tamásnak pedig jól esnek a bókok: „Már most is érzem, hogy jobban felkeltem a lányok érdeklődését, és az egómnak ez jól is esik, azonban két és fél éve boldog párkapcsolatban élek, és a kedvesemmel teljesen megbízunk egymásban.”


Fotó: RTL Klub, Faludy Koppány

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek