Starity

Lady Gaga a királyi családot kukkolja

2011. október 12. 20:08   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lédi legutóbbi bejelentése is sokkolta a rajongókat, ugyanis egy interjúban elmondta, hogy kukkolja a királyi családot.

hirdetés
Lady Gaga a királyi családot kukkolja

Az extravagáns popdíva egy méregdrága teleszkópot vett. Hogy miért? Gaga arról mesélt a minap a The Sun című napilapnak, hogy nagy rajongója a királyi családnak, ezért szállodaszobájából egy nagy távcső segítségével fogja majd kukkolni II. Erzsébetéket.

Az énekesnő csak remélni tudja, hogy mindent megtud a palota eseményeiről, hiszen olyan hotelben szállt meg, melyről tökéletes panoráma nyílik a királyi család lakhelyére. Sőt, még a szálloda is megerősítette, hogy a díva olyan szobát kért, amelyikről jól rálátni a királyi palotára – írja a Blikk.

Lady Gaga szinte beteges megszállottja az angol királyi családnak. Az egyik ok, hogy ezt a hotelt választotta, hogy minél közelebb legyen a királynőhöz. A speciális távcsövet pedig tényleg azért vásárolta, hogy azon keresztül leskelődjön őfelsége, II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg után” – mesélte egy ismerős a lapnak, aki természetesen neve elhallgatását kérte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek