Starity

November 7-én érkezik Cher Lloyd első albuma

2011. október 13. 07:07   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik a fiatal brit énekesnő debütáló lemeze, melynek címére és borítójára csak nemrég derült fény.

hirdetés
November 7-én érkezik Cher Lloyd első albuma

Az angol X Factorban feltűnt fiatal énekesnő, Cher Lloyd debütáló albuma november 7-én érkezik. A korongról először a sokak által támadott Swagger Jagger című dalt mutatták be, mely a rengeteg negatív kritika ellenére megszerezte az első helyet az Egyesült Királyságban. Az album második kislemeze a Mike Posner közreműködésével készült With Ur Love lett, amelynek csak nemrég mutatták be a videoklipjét.

Cher Lloyd első albumát az X Factorban való szereplése óta nagy várakozás övezi. Most kiderült az is, hogy a november elején megjelenő lemez címe Sticks & Stones lesz, és az album borítója is napvilágot látott. A korongon többek közt olyan producerek működnek közre, mint RedOne vagy Max Martin. A lemezen található lesz duett Busta Rhymesszal, Mike Posnerrel és Carolina Liarrel is.

Az egyre népszerűbb énekesnő Sticks & Stones című debütáló albumának borítóját nemrég mutatták be, ami az eddig megjelent kislemezborítók stílusában készült el. A Swagger Jagger sikereit elnézve pedig biztosan lesz majd kereslet a lemezre is, mivel a sok utáló mellett Cher jópár rajongót is összegyűjtött az év folyamán.


A november 7-én megjelenő lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek