Starity

Janicsák Veca műtétre megy koncertje után

2011. október 11. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az x-faktoros énekesnő november 6-án ad nagyszabású koncertet a Papp László Sportarénában. Az előadás után azonban nőgyógyászati problémájára kell koncentrálnia.

hirdetés
Janicsák Veca műtétre megy koncertje után
Fotó: Starity / Miklós András

Janicsák Veca ma délután tartott sajtótájékoztatót, melynek keretében elmondta, hogy a november 6-án tartandó nagykoncertjének előkészületei rendben zajlanak. Az énekesnő álmainak megvalósításán hatalmas stáb dolgozik kőkeményen, és ennek várhatóan egy több ezres rajongótábor előtt tartandó szuperkoncert lesz az eredménye.

„Régóta álmodozom erről a nagykoncertről, akármikor az Arénában jártam, mindig megfordult a fejemben, hogy de jó lenne önálló koncertet adni ott. Tavaly decemberben aztán ez félig megvalósult az X-Faktor által, most pedig itt a lehetőség. Iszonyatos munka, kőkemény felkészülés vár még rám” – mondta a mostanában tíz kiló feleslegtől megszabadult énekesnő, aki szénhidrát-diétával és életmódváltással készül az eseményre.

A koncerten megszólalnak Vecától várt ismerős dallamok, de új dala, a Kék angyal, s több saját világából merített, addigra már ismerősen csengő nóta is elhangzik majd. Mindezeket szimfonikus zenekarral kiegészített rock együttese, népi- és világbajnok táncosok és soha nem látott óriás videó effektek teszik egyedivé a „misztikus mesevilágban”, amely egyszerre tartalmaz meglepő és lebilincselő látványelemeket, ad változatos, szívre és lélekre ható, sokrétű zenei élményt.


Veca sajtótájékoztatója (Fotó: Starity.hu / Miklós András)

Az énekesnő a koncerten kívül beszámolt egészségügyi problémájáról is. „Nem akartam feltétlenül erről beszélni, de mivel több helyről is hívtak már miatta, most bejelentem: ez után a koncert után műtét vár rám, egy nőgyógyászati probléma miatt” – tájékoztatta a sajtót Veca, akinek pár hónappal ezelőtt egy rutinvizsgálat során fedezték fel petefészekcisztáját.

Veca egyébként egy Oklevelet is kapott az állatkerttől, amiért örökbefogadott egy Nyali névre hallgató farkasdorót. Fali, a mosómedvékhez közel álló rágcsáló testvére, pedig az aranyorkú énekesnő testvéréhez, Reginához fog kerülni.


Veca, a büszke örökbefogadó (Fotó: Starity.hu / Miklós András)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek