Starity

Pinkbe bújtak a Titkos Kör lányai

2011. október 12. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle sorozat lányai egytől egyig imádják a rózsaszínt és szerintük boldogságot okoz a viselése is.

hirdetés
Pinkbe bújtak a Titkos Kör lányai

A The CW új sorozatának a The Secret Circle-nek a boszorkányai a Glamour magazin legújabb számában egytől egyig rózsaszín naciban feszítenek egy szintén pink színű bicikli előtt. A szériában ugyan inkább a sötét árnyalatokat részesítik előnyben, de saját bevallásuk szerint a valóságban a rózsaszín az egyik kedvencük.

Egyedül Britt Robertson lógott ki a lányok közül, aki elismerte, hogy eddig nem szerette az ilyen drasztikusan kihívó színű ruhákat, de a barátnői és a fotózás ráébresztette arra, hogy fel kellene újítania a ruhatárát néhány színes darabbal. Shelley Hennig főként a 60' és 70'-es évek divatját részesíti előnyben, míg Jessica Parker Kennedy szerint a rózsaszín csodálatossá és kihívóvá teszi a viselőjét. A kedvenc sellőnkből boszorkánnyá vált, Phoebe Tonkin pedig azon a véleményen van, hogy a vidám színek boldoggá teszik az embert. A lányok egyetértettek abban, hogy minden igazi nőnek szüksége van egy kis pink színre az életében, mert hangsúlyozza a nőiességet, és szexisnek mutatkozik benne minden belevaló csaj.

A The Secret Circle következő része csütörtök este érkezik Amerikában, és a hírek szerint váratlan fordulatok, és egy boszorkányvadász érkezése is várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek