Starity

Mi történt Lindsay Lohan fogaival?

2011. október 14. 10:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan egy ideje már nem a régi fényében tündököl. Ezt egy néhány napja megrendezett eseményen ismét bebizonyította, amikor megmutatta egyre jobban sárguló fogait.

hirdetés
Mi történt Lindsay Lohan fogaival?

A 25 éves színésznő, aki nem éppen fénykorát éli, ismét okot adott a kritikusoknak, hogy róla beszéljenek. Lindsay Lohan néhány napja egy Los Angelesben rendezett eseményen nem éppen fogkrémreklámba illő mosollyal próbálta a fotósokat és a jelenlévőket elkápráztatni. Sárga fogai mellett a körömlakktól maszatos tenyerét is láthatta mindenki.

„Lindsay-t széles körben elismerik, mint napjaink egyik legszebb színésznője. Nemrég volt a Vanity Fair címlapján is, ami az egyik vezető divatlap. Nem véletlenül, hiszen ő egy gyönyörű és elbűvölő színésznő. A fogaival kapcsolatos észrevételekhez azonban semmilyen módon nem kívánok hozzáfűzni semmit” – nyilatkozta a színésznő szóvivője, Steve Honig a People magazin riporterének.

Ha konkrétumokat nem is tudtunk meg, abban biztosak lehetünk, hogy nem a sok édességtől mentek tönkre a fogai, hanem a dohányzás, valamint a drog- és alkoholfogyasztás járult hozzá ehhez az állapothoz.


A színésznő nem kifejezetten vakító fehérségű mosolya

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek