Starity

Bagosi Alexa balesetet szenvedett a főpróbán

2011. október 15. 14:02   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor főpróbáján balesetet szenvedett a 21 éves anyuka. Hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a hírt.

hirdetés
Bagosi Alexa balesetet szenvedett a főpróbán

Már lezajlottak a főpróbák a mai élő adásra, minden versenyző nagyon izgul, és várja, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából. Eddig nagyon keményen dolgozott mindenki, reggeltől-éjfélig tartó próbákon vettek részt a siker érdekében, de sajnos nem történik minden úgy, ahogy kellene: Bagosi Alexa a tegnapi főpróbán balesetet szenvedett.

„Sajnos történt egy kis baleset, egy rossz lépés és kész a baj... Annyira nem vészes a dolog, fájdogál a lábam, de ettől még megpróbálom kihozni magamból a maximumot!” – írja hivatalos Facebook-oldalán.

Alexa helyzete nem a legjobb, sőt, eddig még az élő műsorban való szereplése is bizonytalan, hiszen a baleset után rögtön kórházba szállították, és tegnap este is rögzítőkötésben feküdt. A teljes felépülés hat hétig is eltarthat. Bár ő mindenképp szeretne szerepelni ma este az adásban, de ez orvosától is függ, aki ma délután hozza meg a döntést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek