Starity

Esti Ginzburg férjhez megy

2011. október 15. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves izraeli modell, Esti Ginzburg kötelező katonai szolgálata nemrég telt le, így hamarosan szeretné összekötni életét a vőlegényével.

hirdetés
Esti Ginzburg férjhez megy

Az izraeli modellt, Esti Ginzburgot még 2009 júliusában sorozták be az Izraelben a nők számára is kötelező katonai szolgálatba. Mivel a lány kétéves kötelezettsége letelt, a katonai egyenruhát egy fehér esküvői ruhára szeretné cserélni, hogy feleségül menjen üzletember vőlegényéhez, Adi Keizmanhoz.

Esti Ramat Ganban töltött szolgálatának eltávjai alatt modellt állt néhány kampányhoz, valamint címlapfotózásokra is járt. Legutóbb a Laisha magazin fotózásán vett részt, ahol elmondta, hogy vőlegénye tizenhat évvel idősebb nála, és már hat hónappal ezelőtt kérte meg a kezét, a katonaság után pedig el is kezdik az esküvő szervezését.

„Soha nem képzeltem el magam menyasszonyként. Gyerekként sem álmodoztam, hogy majd hatalmas álomesküvőm lesz. Ezért még nem tudom, hogy kicsi vagy nagy esküvőt szeretnék” – nyilatkozta a 21 éves modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek