Starity

Gyurcsík Tibor az X-Faktor első távozója

2011. október 15. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor első élő adásából Gyurcsík Tibornak kellett távoznia, aki a Rocktenorsszal való párbajában maradt alul. A versenyzők már csak 11-en vannak.

hirdetés
Gyurcsík Tibor az X-Faktor első távozója
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szombattól kezdve elkezdődtek az X-Faktor élő adásai. Az első műsor az LMFAO nyári slágerével, a Party Rock Anthemmel kezdődött, amit a versenyzők fehér pólóban adtak elő. Úgy tűntek, mint akik a testnevelésóráról szabadultak, és alig várták, hogy a színpadon lehessenek. Később ugyanebben a szerelésben előadták a No Thanx Egy másik nemzedék című dalát is.

Idén – a tavalyihoz eltérő módon – Ördög Nóra egyedül vezette a műsort. Vagyis inkább vezette volna, ugyanis az első percekben tizenkét centiméteres magassarkújáról áradozott, amit egy évvel ezelőtt nem tudott felvenni Sebestyén Balázs magasságára való tekintettel.

A műsorban sorra váltották egymást a tehetségek és a hamis hangok. Elsőként Lil C adta elő választott dalát, majd őt követték az Ikrek egy balladával, akik elég kemény kritikákat kaptak a mentoroktól. A legnagyobb kihívással viszont Bagosi Alexának kellett szembenéznie, ugyanis az ártalmatlannak tűnő balesetnek komoly következménye lett: kisebb törés keletkezett a lábában, és csak hat hét múlva tud talpraállni. Emiatt széken ülve kellett előadnia a dalát.

Az est sztárvendége a tavalyi győztes, Vastag Csaba volt. Produkciója után fény derült az első párbajozók kilétére: a legkevesebb szavazatot Gyurcsík Tibor és a Rocktenors kapta. Végül a döntés a mentorok kezébe került. Malek Miklós és Geszti Péter szokás szerint kiállt saját mentoráltjaik mellett, így az énekesek sorsáról valójában Ildikó és Feró döntött. 2–2 arány alakult ki, így a nézői szavazatok alapján Tibinek kellett távoznia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek