Starity

Barbra Streisand lesz Seth Rogen édesanyja

2011. október 16. 09:09   |   Szerző: AMaya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012-ben látható My Mother's Curse című filmvígjáték forgatásai elkezdődtek. Seth Rogen és Barbra Streisand együtt játszik a komédiában.

hirdetés
 Barbra Streisand lesz Seth Rogen  édesanyja

2012 -ben lesz látható a My Mother's Curse című filmvígjáték. Főszereplője Barbra Streisand, a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas, Grammy-díjas amerikai színész-énekesnő, és Seth Rogen, a Felkoppintva és a Zöld Darázs sztárja.

A film rendezője a híres Anne Fletcher, akinek a nevéhez fűződik a Step Up, a Nász-ajánlat című filmek. A produkció ötletgazdája és forgatókönyv írója pedig Dan Fogelman. További szereplői pedig Colin Hanks, Yvonne Strahovski, Adam Scott és Brett Cullen lesznek.

Seth Rogen egy feltalálót fog alakítani, aki hosszas kutatás után feltalált egy organikus tisztító terméket. Beszervezi az édesanyját, hogy kísérje el a reklámkörútján. Megpróbálják terjeszteni, eladni a találmányát. A fiúnak az igazi terve az, hogy megpróbálja összehozni anyját azzal a férfival, akibe fiatalon szerelmes volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek