Starity

Cheryl hivatalosan is nevet változtatott?

2010. június 29. 00:12   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol X-Faktor londoni válogatóján a műsor atyja, Simon Cowell rövidke szövegelés után, átadta a szót méltán híres kolléganőjének, és a publikum nagy örömére immár nem, mint Cole, hanem, mint Cheryl Tweedy mutatta be a hölgyet.

hirdetés
Cheryl hivatalosan is nevet változtatott?

Olybá tűnik, hogy az Ashleytől kapott ékszerek, ruhák, és egyéb használati tárgyak elajándékozása, a "Mrs. C" felirat lehetséges eltávolításának híre csak előszele volt annak, hogy Cheryl tényleg véglegesen ki szeretné törölni az életéből az Őt számtalanszor megcsaló férjét.

Korábban volt már olyan hír, hogy a dán X-Faktorba is régi, még leánykori nevét tartalmazó útlevelével utazott, de akkor még a sajtósai cáfolták ezt az értesülést. Most viszont, az énekesnő jelenlétében közeli barátja, Simon Cowell fedte fel a hírt, miszerint Cheryl Cole már a múlté, Cheryl Tweedy viszont visszatért.

A rajongók számára nem lehet meglepő a hír, hiszen mióta kipattant, hogy Chez elválik az Őt több nővel megcsaló Ashleytől, folyton ment a találgatás, hogy vajon megtartja e férje nevét, esetleg leánykori nevén, vagy szimplán Cherylként folytatja énekesi pályafutását. A Girls Aloud nevű angol lánybandába, még 2002-ben Tweedyként választották be, így az egész világon ismerik leánykori nevét, amely ugyan nem alliterál, de hangzatos.

Így tehát, immár 95%-ban hivatalosan is megerősíttetett, hogy Cheryl Tweedy visszatért, hogy immár független nőként is bebizonyítsa, hogy megállja a helyét. Ex-férje, Ashley tehát nem csak a világbajnoki kudarc miatt szomorkodhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek