Starity

Alexander Skarsgård: „Hiányzik anyám főztje”

2011. október 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexander Skarsgård napjaink egyik leghíresebb svéd színésze, a True Blood kapcsán Amerikában és az egész világon ismerik a nevét.

hirdetés
Alexander Skarsgård: „Hiányzik anyám főztje”

Néhány évvel ezelőtt, ha Amerikában vagy Európa bármely részén – kivéve az északit – meghallotta valaki a Skarsgård nevet, akkor egyből Stellanra gondolt, Alexander édesapjára. Ám mára már a híres papa fia is nagy népszerűségnek örvend, talán még nagyobbnak is, mint Stellan.

A helyzet nem is olyan meglepő, hiszen Alexander Skarsgård játssza napjaink egyik legsikeresebb vámpíros sorozatának, a True Bloodnak az egyik főszerepét. Mr. Northman karaktere megismertette Alexet az egész világgal, ám van némi árnyoldala is a dolognak, mégpedig az, hogy Mr. Skarsgårdnak hiányzik a mama főztje, illetve a folyton változó idő.

„Amikor távol vagyok Svédországtól, akkor hiányzik az évszakok váltakozása, az extrém időjárás, és édesanyám főztje. Ezek azok a dolgok, amik tényleg nagyon foglalkoztatnak” – magyarázza Alexander, akinek kedvenc étele a jávórszarvaspörkölt.

A svéd konyha egyébként főként rénszarvas-, jávórszarvas-, marha- és sertéshúsokból áll, emellett előszeretettel fogyasztanak halat és friss zöldségeket.

Alexander a kulináris kirándulás mellett szót ejtett arról is, hogy folyton meglepi, hogy az amerikai médiát mennyire foglalkoztatják még mindig a meztelen jelenetei a True Bloodban, hiszen már az első évadtól kezdve láthattuk ruha nélkül a sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek