Starity

Nagy Feró: „Alexának jót tett a sérülés”

2011. október 17. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy Feró szerint az X-faktor versenyzőjének jót tett a lábával történt baleset, hiszen így még többet tudott átadni magából.

hirdetés
Nagy Feró: „Alexának jót tett a sérülés”

Az X-faktor első élő show-jának Bagosi Alexa nagy fájdalmakkal indult neki. A lány a főpróbán ficamította ki a bokáját, és azonnal kórházba szállították. Az orvos véleménye szerint a teljes gyógyulásig hat hét van hátra, de ez a fiatal tehetséget nem tántorította el a versenytől.

Alexa egy széken ülve adta elő Madonna egyik számát, amely elnyerte a mentorok és a nézők tetszését, így a műsor végén az ő nevét is a továbbjutók között sorolták fel. A lány a Cool TV After X című műsorában elmondta, hogy szerinte kihozta magából a maximumot.

Nagy Feró büszke volt mentoráltjára, és szerinte még jót is tett neki a sérülés, hiszen az élet soha nem egyszerű, de minden akadályt át lehet lépni, és ezt a fiatal anyuka be is bizonyította.

A versenyzőnek egyébként meg se fordult a fejébe, hogy lemondja a fellépést, hiszen saját bevallása szerint mindig harcol azért, hogy elérje álmait, és a hónapokig tartó felkészülés egy ilyen szerencsétlen baleset következtében nem veszhetett kárba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek