Starity

Piacra dobta harmadik albumát az SNSD

2011. október 19. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kilenc tagú koreai lánybanda napokban jelentette meg harmadik albumát, ami nagyot durrant. Már el is készült ez első videoklip a The Boys című számhoz.

hirdetés
Piacra dobta harmadik albumát az SNSD

A napokban jelent meg a híres koreai lánybanda, a Girls' Generation harmadik lemeze The Boys címmel. Hosszú idő után ez az első zenei megnyilvánulásuk a lányoknak. A korongon tizenkét új szám található és címadó dalhoz már el is készült a fantasztikus videoklip.

A kisfilmben a lányok nagyon energikusak és látszik, hogy erős imidzssel szerettek volna visszatérni. Az SNSD nem egy szokványos lánybanda, hiszen ők nem az a fajta cuki, csili-vili csajok, hanem inkább a lányok dögösebb és keményebb oldalát mutatják be.

A visszatérés eléggé erősre sikeredett, nagyon jól tükrözi a lányok tehetségét és persze a vad koreográfia sem maradhatott el. A lány banda nagy hangsúlyt fektetett a táncelemekre. A dal pedig egyenesen fülbemászó lett. A Girls' Generation angolul is felénekelte a The Boys című számukat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek