Starity

Troian Bellisario filmet készít

2011. október 19. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sorozat sztárja a forgatás szüneteiben sem pihen. Elkezdte készíteni első saját produkcióját.

hirdetés
Troian Bellisario filmet készít

Troian Belissario saját bevallása szerint is sokban hasonlít, az általa megformált Spencer Hastingsre. Ő is ambiciózus, és keményen megdolgozik az álmai eléréséért. Ezt bizonyítja az is, hogy a sorozat forgatásának szüneteiben elkezdett dolgozni saját filmjén.

Az Exiles című produkció azt a kérdést boncolgatná, hogy mi van, ha nem az a tragédia, hogy Rómeó és Júlia meghaltak, hanem az, ha életben maradnak. Az új film alaptörténete szerint a pár boldogan menekül el a szülőktől, de rájönnek, hogy a hirtelen fellángolt szerelmük nem az igazi, és semmi keresnivalójuk nincs egymás mellett.

Troian nagy munkát vállal magára, hiszen ő jegyzi mint író, és mint producer is a filmet, illetve a főszerepben is ő köszön vissza. Ahhoz, hogy a project megvalósuljon támogatásra van szüksége, ezért létrehozott egy oldalt a Kickstarter nevű oldalon, ahol több információ is megtalálható az alkotásról és egy rövid videó is látható a már elkészült képkockákból.

Amennyiben nem jön össze akkor se kell aggódnunk a lányért, hiszen a Pretty Little Liars sorozatban beton biztos helye van, és a széria sikerét elnézve, még sokáig fut a televíziók képernyőjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek