Starity

Megérkezett Nicole Scherzinger új klipje!

2011. október 19. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este jelent meg az amerikai X-Faktor szexi mentorának legújabb videoklipje, a Try With Me.

hirdetés
Megérkezett Nicole Scherzinger új klipje!

Megérkezett a volt PCD tag legújabb videoklipje a Try With Me, amely egy azon napon jelent meg, Britney Spears új kisfilmjével, a Criminallal. Az énekesnő a videót Mexikóban forgatta a xilitlai esőerdőben. A fekete hajú szépség a képkockákon egy hófehér ruhát visel, és a trópusi erdő, illetve a vízesés igazán romantikus környezetet biztosít.

A dal balladaként indul, majd a szám közepétől már pörgösebb ütemre énekel az amerikai X-Faktor mentora. A 33 éves énekesnő a Don't Hold Your Breath című szám sikerei után, újra elkápráztatta rajongóit, és a vélemények szerint csodásabban szól a hangja, mint bármikor eddig.

A Try With Me videoklip az előljáróra annak az albumnak, ami november 14-én lát napvilágot az Egyesült Királyságban. A korong az előző nagylemez, a Killer Love dalait tartalmazza majd, illetve további három új szerzeménnyel örvendezteti meg a rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek