Starity

Szerelem az X-Faktor háza táján

2011. október 19. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor két versenyzője között kezd kibontakozni valami, és ezt a nyilvánosság előtt sem tagadják.

hirdetés
Szerelem az X-Faktor háza táján
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az X-Faktor két versenyzője, Kováts Vera és Baritz Gergő közelebb került egymáshoz, és ezt nem is tagadják. A két fiatal nagyon jó viszonyt ápol már a kezdetek óta, és sűrűn keresik egymás társaságát.

„Vera feltűnő jelenség, mindig kiemelkedik a társaságból, olyan, mint egy kis angyalka. Ő mindig tud mosolyogni, nagyon bájos ilyenkor, de a rosszaság is megvan benne. Érzem, hogy több van köztünk, mint barátság, de a korábbi csalódásaim miatt óvatos vagyok a szívügyekben” – mondta el Gergő egy interjú során.

A lány elismerte, hogy szerinte is jóképű a romániai fiú, és sokkal közelebb állnak egymáshoz, mint a többi versenyző. Valószínűleg az is segíti a kapcsolat kibontakozását, hogy a mindössze 16 éves lány sokak szerint sokkal érettebben gondolkozik, mint korabeli társai. Reméljük, addig sikerül bent maradniuk a műsorban, amíg kialakul köztük egy igazi kapcsolat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek