Starity

Megvannak az idei EMA fellépői

2011. október 19. 15:03   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is megjelent a 2011-es MTV EMA fellépőinek listája. Olyan világsztárok fognak színpadra lépni, mint Lady Gaga és Bruno Mars.

hirdetés
Megvannak az idei EMA fellépői

Ma már köztudott, hogy a 2011-es MTV EMA díjátadó Észak-Írországban, a belfasti Odyssey Arenában kerül megrendezésre, november 6-án, és az est háziasszonya a népszerű színész-énekesnő, Selena Gomez lesz.

Néhány nappal ezelőtt megjelent a hivatalos fellépők listája is. A népszerű és botrányoktól nem mentes énekesnő, Lady Gaga mellett a The Lazy Song című sláger énekese Bruno Mars és a magassarkú cipőt ellenző Jessie J is színpadra lép az est folyamán. Ha igazak a híresztelések, akkor az eseményen a díjátadók között fog feltűnni a Jersey Shore valóságshow-ból ismert Nicole „Snooki” Polizzi és Jenni „JWoww” Farley is.

A díjátadót természetesen számos tehetséges énekes előadása színesíti még. Többek között láthatjuk a Red Hot Chili Pepperst, a Coldplayt, az LMFAO-t, a Snow Patrolt és Jason Derülót is. A hírek szerint, igen látványos és izgalmas show-nak lehetünk szemtanúi Belfastban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek