Starity

Mickey Rourke kiszállt A feláldozhatókból

2011. október 19. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nemrég eldöntötte, kiszáll a készülő A feláldozhatók című akciófilm folytatásából, ugyanis túl kevés pénzt kapott volna a szereplésért.

hirdetés
Mickey Rourke kiszállt A feláldozhatókból

A híres színész A feláldozhatók című akciófilm helyett egy másik produkcióhoz igazolt át, mégpedig azért, mert kevésnek találta a fizetést. Noha a 2010-ben mozikba került alkotás a 80 milliós büdzséből csaknem 274 millió dollárt kaszált világszerte, Mickey-nek a hírnév nem elég.

Az információt a Deadline erősítette meg, valamint azt is tudni lehet, hogy Rourke a Hét pszichopata című mozi miatt hagyta ott Bruce Willist és Arnold Schwarzeneggert, helyettük viszont remek munkatársra talált Colin Farrell és Christopher Walken személyében.

A film egy forgatókönyvíróról szól, aki részt vesz egy emberrablásban, s később az esetnek köszönhetően remek inspirációra lel.

A pankrátor sztárja csak remélheti, hogy ezúttal jól választott, hiszen legutóbbi filmje, a Passion Play hatalmas bukást könyvelhetett el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek