Starity

Malek Miklós: „Otthon vagyok a nagyvilágban”

2011. október 20. 21:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Malek Miklós immáron második alkalommal látogatott haza azért, hogy fiatal, tehetséges énekesek útját egyengesse az X-Faktorban. A szigorú mentorral a tehetségkutató sajtótájékoztatóján beszélgetett a Tabu Tv riportere.

hirdetés
Malek Miklós: „Otthon vagyok a nagyvilágban”

„Bármelyik kategóriának örültem volna, de a 25 év felettieknek különösen örültem, mert nemcsak nagyon tehetségesek, és nemcsak különböző karakterek – ami nagyon fontos – hanem szimpatikus srácok is, és könnyű velük dolgozni. Az a vicces, hogy hangilag kell velük a legkevesebbet törődni, hiszen mindegyik remek énekes. Viszont fontos, hogy megtanulják, hogy hogyan tudják átadni azt a kamerának, amit énekelnek. A színpadi megjelenéssel, az előadásmóddal sokat kell foglalkozni, hiszen a nézők a tévén keresztül látják őket, és nem lehet ott mindenki a stúdióban, a közönség soraiban” – árulta el Malek Miklós a Tabu Tv nézőinek.

A mentor szerint a győzelemhez vezető út egy sok ismeretlenes egyenlet, de mint mondja, a kitartó munkának meg kell, hogy legyen az eredménye.

„Kihozom a versenyzőimből, illetve magamból is a legjobbat, és megnézzük, hogy ez mire lesz elég. Az biztos, hogy a győzelemhez nagyon fontos, hogy a versenyző személyisége átjöjjön a szavain, a nyilatkozatain és természetesen a hangján, a színpadi produkcióján is” – mutatott rá a siker egyik fontos tényezőjére a fiatal ítész.

„Otthon érzem magam a nagyvilágban, bárhová is megyek. Los Angelesen belül is legalább évente el szoktam költözni olyan helyre, ahol még nem laktam. Szeretek költözni, mert az mindig magában hordozza a változást, az újat” – mesélte mosolyogva Miklós, akit arról is megkérdeztünk hogyan viseli a párja azt, hogy az X-Faktor miatt egy időre újra Magyarországra költözött: „Nem örül annak, hogy nem tudunk együtt lenni. Nagyon hiányzik nekem és én is neki, de minden reggel 8-kor szoktunk skype-olni – ami neki este, nekem reggel – de ez rendszert hoz az életembe, ami jó dolog. Egyébként pedig többször is jön majd látogatóba az élő adások alatt, úgyhogy személyesen is megnézi majd, hogy mi folyik itt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek