Starity

Bagosi Alexa: „Nehéz dögösnek lenni”

2011. október 21. 10:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor új szériájának versenyzői közül Bagosi Alexát kapta mikrofonvégre a Tabu Tv riportere, aki arról kérdezgette a fiatal énekesnőt, milyen könnyen tud kiszakadni nyugodt, hétköznapi életéből a verseny kedvéért.

hirdetés
Bagosi Alexa: „Nehéz dögösnek lenni”

„Hamarabb nem is lett volna lehetőségem feltűnni, és jelentkezni egy ilyen versenyre, mert nagyon picik voltak még a gyerekeim. Most éreztem azt, hogy talán ki tudnék szakadni az anyaszerepből, és mellé tud társulni nekem ez az X-Faktorosdi” – mesélte a tabutv.hu riporterének Alexa, aki a későbbiekben elárulta, nagyon örül neki, hogy férje támogatja, hiszen nélküle nem is kezdhetett volna neki a versenynek.

„Három éves a fiam és négy a lányom, most jelenleg otthon vannak az apukájukkal, aminek nagyon örülök, mert ha ő nem lenne mögöttünk, akkor én sehogy sem tudnám megoldani azt, hogy itt legyek” – számolt be a Tabu Tv nézőinek a huszonegy éves énekesnő.

„Nem is gondoltam végig, hogy mi lesz majd az X-Faktor után. Most egyelőre annyira benne vagyok még a felkészülésben, hogy fogalmam sincs, hogy mi lesz a verseny után. Néha túl nehéz dögösnek lenni és otthon hagyni anyucit. Eddig nem figyeltem egyáltalán arra, hogy hogyan öltözködjek, aztán amikor megláttam, hogy mit csináltak belőlem, rájöttem arra, hogy nehéz lesz ezt viselni, de megbirkózom vele” – meséli a sztártévé videójában Bagosi Alexa, aki szerint a külső eddig egyáltalán nem játszott szerepet az életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek