Starity

Készül a Coca-Cola új reklámdala az olimpiára

2011. október 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mark Ronson és Katy B egy dal erejéig fogott össze, ugyanis nekik jutott az a lehetőség, hogy elénekelhessék a Coca-Cola új reklámdalát, amely a 2012-es londoni olimpiához kapcsolódik majd.

hirdetés
Készül a Coca-Cola új reklámdala az olimpiára

Nemrég látott napvilágot az információ, miszerint a Coca-Cola új reklámdalában, amely a 2012-es londoni olimpiához kapcsolódik, majd nem mások működnek közre, mint Mark Ronson és Katy B. Ezt a férfi egy interjú során erősítette meg.

A Guardian információi szerint Ronson számos helyet meglátogat majd, ahol sportolókról készít felvételeket, akár edzés közben. Feltűnik a kisfilmben Darius Knight, angol pingpongozó, Maria Espinoza, mexikói taekwondós, valamint Kseniya Vdovina, orosz futó is. A tervezett dal címe Move To The Beat lesz.

„A 2008-as olimpiára klasszikus tévéreklámot készítettünk, most történeteket mesélünk” – nyilatkozta Claudia Navarro a Coca-Cola olimpiai marketingigazgatója az AdAge-nek.

2010-ben K’naan Wavin Flagje olyan nagy sikert zsebelhetett be magának, hogy a Coca-Cola megvette a dalt, és ezzel népszerűsítette saját termékeit. Most azonban változtatott, és ők maguk készítik el dalukat a közelgő sporteseményhez.

A kampányról jelenleg csak werkfilm érhető el, ez azonban már bárhol megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek