Starity

Hamarosan érkezik Lady Gaga remixlemeze

2011. október 21. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 21-én érkezik a Grammy-díjas énekesnő legújabb remixalbuma, amely a nemrég megjelent, nagy sikerű Born This Way dalainak remixváltozatait fogja tartalmazni.

hirdetés
Hamarosan érkezik Lady Gaga remixlemeze

Lady Gaga május 23-án megjelent, hatalmas sikereket elérő lemezének remixalbuma Born This Way – The Remix címmel érkezik majd november 21-én. A korong hivatalos borítóját ma mutatták be. A remix CD-n hallhatjuk majd többek közt a Marry The Night, a Scheiße, a Judas és a The Edge of Glory új remixváltozatát is. A 14 számos kiadáson olyan előadók, producerek és DJ-k működtek közre, mint a Foster The People, a Hurts, a Wild Beasts, Goldfrapp és a The Weekend. Az új lemez Gaga második remixalbuma, mely a rendkívül sikeres elsőt követi, amely a The Fame és a The Fame Monster dalainak remixváltozatát tartalmazza.

Az albummal egy napon, november 21-én jelenik majd meg a Monster Ball-koncertfilm is. A turné DVD, a Born This Way-lemez és a remixalbum egy The Collection nevezetű csomagban együtt is kapható lesz majd, melynek borítóját szintén ma mutatták be.

November 21-én az eddigiek mellett a Lady legújabb kislemeze, a Marry The Night is megjelenik hivatalosan, melynek a videoklipjét már le is forgatták múlt héten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek