Starity

Miley Cyrus új filmje jövőre érkezik

2011. október 21. 21:09   |   Szerző: adaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus és Demi Moore nemrég együtt forgatott, de közös filmjük megjelenésére a rajongóknak még egy kicsit várniuk kell.

hirdetés
Miley Cyrus új filmje jövőre érkezik

Miley nemrég fejezte be legújabb filmjének, a LOL-nak a forgatását, melyben Demi Moore is főszerepet játszik, ám a vígjátékra még várni kell a rajongóknak. A Hollywood Life beszélt egy belső forrással, aki szerint a film 2012 tavaszára várható.

Demi Moore nyilatkozott a forgatásról és Cyrusról is, melyben dicséri a színésznővel együtt töltött perceket.

„Szerettem együtt dolgozni Miley-val és a rendezővel is. A film bemutatóját eltolják, mert van egy másik is, amire szeretnének összpontosítani. Nehéz kivárni azt, ha leforgatunk egy filmet, és várjuk a megjelenést” – mondta a színésznő az MTV-nek.

A Hollywood Life még több információ birtokába került, s azt is kiderítették, hogy az eredeti, október 20-ai premiert eltolták jövő év tavaszára, így a rajongóknak még várniuk kell a LOL vetítésére.

Miley a filmben a 18 éves Lolát játssza, akivel minden általános és szokatlan dolog megtörténik: elveszíti a szüzességét, folyton a szexről beszél, megcsókolja legjobb barátnőjét, marihuánát szív, s megmutatja anyjának (Demi Moore) a brazil gyantázás fogásait is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek