Starity

Demi édesapja kétségbeesetten hívogatja lányát

2011. október 22. 12:12   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és édesapja kapcsolata nem volt mindig átlagos apa-lánya viszony. Most először beszélt nyilvánosság előtt Patrick Lovato.

hirdetés
Demi édesapja kétségbeesetten hívogatja lányát

Demi Lovato egy mindig mosolygós, vidám, gyönyörű tinisztár, ám élete neki sem tökéletes. Miután kiderült, hogy komoly étkezési és önértékelési gondjai vannak, nemrégiben felbukkat rég nem látott édesapja, aki több mint tíz év után szeretné felvenni a kapcsolatot lányával.

„Nagyon szeretem őt és csak beszélni szeretnék vele telefonon. Ez az egyetlen módja, hogy felvegyem vele a kapcsolatot. Megpróbáltam már elérni őt, de sohasem veszi fel” – mondta Patrick Lovato.

Az édesapa jelenleg Új-Mexikóban él és amióta elvált Demi édesanyjától, Diannától, nem látta a családot. Könnyek között beszélt arról, mennyire hiányozik neki lánya. „Nem szeretnék tőle sokat, csak a szeretetére vágyom. Nagyon büszke vagyok arra amit tett. Emlékszem a napra amikor megszületett, különleges volt számomra, de nem tudtam, hogy ennyi embernek is különleges lesz. Nem bírom már tovább, hogy nem hallhatom a két lányomat” – nyilatkozta Demi édesapja a RadarOnline-nak.

Kíváncsian várjuk, hogy a nemrég szanatóriumi kezelésen átesett színész-énekesnő megbocsát édesapjának vagy végleg lemond róla. Az is lehet, hogy csak rohanó életmódja miatt nem tud időt szakítani rég nem látott apjára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek