Starity

Kelly Clarkson a függetlenséget választja

2011. október 22. 17:05   |   Szerző: heyitsamyMT

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol első évadjának győztese nem szomorkodik, amiért nem talált még rá a nagy szerelem. Azt állítja, teljesen boldog, nem okoz álmatlan éjszakát egy szerető társ, esetleg gyermek hiánya.

hirdetés
Kelly Clarkson a függetlenséget választja

Az aranytorkú énekesnőnek tegnap jelent meg legújabb albuma, így azt biztosra vehetjük, hogy karrierjével minden oké. Kelly Clarkson a magánéletvel kapcsolatban is bizakodó, állítása szerint minden a legnagyobb rendben van vele, és egyáltalán nem zavarja, hogy majdnem 30 évesen még mindig nincs bekötve a feje. Sőt elárulta, 38-39 éves koráig eszébe sem jutna oltár elé állni.

Úgy véli, egy normális kapcsolat életben tartása rengeteg munkát igényel, főleg a mai világban. Többek közt erről is mesélt az USA Today magazinnak.

„Véleményem szerint az embereknek várniuk kellene, mégpedig azért, mert elsőre általában úgyis elbaltázzák – magyarázza Kelly. – Rengetegen válnak el, majd házasodnak újra. Szóval, úgy gondolom, ha várnának, és mondjuk a harmincas éveik végén köteleznék el magukat, semmi baj nem történne. Igen, ez egy jó kor.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek