Starity

Demes Tamás az X-Faktor második kiesője

2011. október 22. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombat este Demes Tamás távozott az X-Faktortól, aki Lil C-vel párbajozott. Jövő héten tíz produkcióval folytatódik a műsor.

hirdetés
Demes Tamás az X-Faktor második kiesője

Múlt héten kisebb botrányt okozott Gyurcsík Tibor kiesése, de a verseny nem állt meg, szombat este immáron második alkalommal lépett színpadra a tizenegy produkció. Ma este szerelmes dalokat adtak elő.

A műsor Leona Lewis videoüzenetével kezdődött, aki inkább egy kamerának beszélt, minthogy fellépett volna. Sok sikert kívánt a magyar versenyzőknek a német X Factor backstage-éből, ahol kedden lépett színpadra.

A sort Muri Enikő kezdte, aki a korábbiaktól eltérően negatív kritikákat kapott a mentoroktól. Őt az Apollo23 és Tarány Tamás követte. Lil C versenyben való részvételét Keresztes Ildikón kívül mindenki megkérdőjelezte. Az átvezetőkben Ördög Nóra humormorzsáival próbálta szórakoztatni a közönséget, de valljuk be, ez nem igazán jött össze neki.

Az est sztárvendége Tóth Gabi volt, aki tavaly is fellépett a műsorban, illetve idén Malek Miklósnak segített a döntéshozatalban a Mentorok Házában.

Rövid pihenő után fény derült a két kiesés szélén álló énekes nevére. Legvégére a három fiúversenyző maradt a színpadon, Baricz Gergő továbbjutott, így Lil C és Demes Tamás párbajozott. Mentorukat, Ildikót a szívinfarktus és az agyvérzés kerülgette, de nagy dilemma közepette ő is Csaba mellett tette le a voksát Feróval és Miklóssal egyetemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek