Starity

George Clooney barátnője ragasztót villantott!

2011. október 23. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

George Clooney újdonsült barátnőjeként az utóbbi időben igencsak középpontban lévő Stacy Keibler egy filmbemutatón bepillantást engedett ruhája alá.

hirdetés
George Clooney barátnője ragasztót villantott!

Mielőtt még bárki felkapná a fejét, hogy Stacy Keibler cicit villantott, el kell, hogy szomorítsuk a nagyérdeműt. Az expankrátor nem a melleit villantotta ki, hanem azt a speciális anyagot, mellyel a ruháját a bőréhez fogatták, hogy az ne mozduljon el. Azonban – mint ahogy Stacy példáját is láthatjuk – ez többé-kevésbé sikerült csak.

A fent emlegetett anyag egy direkt erre a célra szolgáló, mindkét oldalán tapadós ragasztó, melyet a celebhölgyek előszeretettel alkalmaznak mélyen dekoltált, pánt nélküli és erősen mozgó ruháik alá, hogy az a helyén is maradjon.

A ragasztó átlátszó, de ha elővillan, igencsak rosszul mutat a csinosan öltözött hölgyek mellén. Miss Keibler pedig nem figyelt, és George Clooney legújabb, The Descendants című filmjének párizsi bemutatóján majdnem végig az elővillanó ragasztóval fényképeszkedett.

Stacynek jobban oda kéne figyelnie magára, hisz az elmúlt hónapokban egyre több reflektorfény irányul rá. A kis apró botlását pedig biztosan ki fogják szúrni a médiában és a sajtóban, ez pedig nem fog éppen jót tenni a feltörekvő színésznőnek. Pedig járt már így Angelina Jolie és Jennifer Lopez is. Valakinek semmiség, valakinek nem.


A kivillanó ragasztó

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek