Starity

VV5: Cristofel lett az első párbaj vesztese

2011. október 23. 21:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csaba és Cristofel kemény párbajt ígért, ennek ellenére a kiszavazóshow barátságosan zajlott. Az eddig magából keveset mutató Csaba ment vissza a luxusbörtönbe.

hirdetés
VV5: Cristofel lett az első párbaj vesztese

Lezajlott a Való Világ 5 első párbaja, melyben a kubai macsó küzdött meg a nézők szavazataiért kihívójával, az utolsók között beköltöző Csabával.

Cristofel igazi diszkópatkány módjára vonult be a stúdióba, amit Lilu külön megdícsért és megköszönt. Mivel a magát minden nyilatkozatában kubaiként jellemző fiú már mindent megmutatott testéből, így többes személyiségével tudott már csak érvelni, ezért megvillantotta színészi tehetségét, és bemutatta azt az öt féle arcot, amelyet még megismerhet a közönség, ha visszaszavazza őt a villába. A hős szerelmes félt attól, hogy ha kint marad, könnyek közt lesz kénytelen nézni Veronikát a tévé képernyőjén keresztül.

Csaba sajátos visszafogottságával azt ígérte, hogy ha visszakerül, átalakítja bent az erőviszonyokat, és keményen visszavág az ellene szövetkezőknek. Elmondta, hogy azért nem tudott eddig érvényesülni a villában, mert nagyon nehéz helyzetben volt, ugyanis a már bent lévő lakók kiközösítették őt.

Az utolsó szó jogán még megosztotta velünk Cristofel, hogy ha visszamegy, pincsikutyaként fog térdelni a kacsaszájú barátnője előtt. A szavazatok aránya az egész műsor alatt körülbelül 60–40%-os volt. A kortesbeszédeket Veronika és Fecó tarotta, ezek azonban már nem voltak hatással a verseny kimenetelére.

A nézők szavazatai alapján végül rendkívül szoros versenyben a szürke jófiú, Csaba győzedelmeskedett, ő mehetett vissza a villába 59%-al. A kubai könnyes szemmel vette tudomásul a döntést, és megalázónak nevezte, hogy alulmaradt a párbajon.

A villaéletet valószínűleg ez a végkifejlet fogja legjobban megkavarni, hiszen Csabát jóval kevesebben várják vissza, ami még több konfliktushoz vezethet, illetve Veronika össze is roppanhat kint maradt szerelme nélkül.

Csaba mellett egyébként a csatorna is jól járt, hiszen Cristofel száját szappannal kellett volna kimosni, hogy visszaengedhető legyen a villába, ha meg akarják akadályozni, hogy a médiahatóság újabb több száz milliós büntetést szabjon ki az adásokban való káromkodások miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek