Starity

Jennifer Lopez sírásban tört ki a színpadon

2011. október 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt úgy tűnik, mégis megviselte a válás, hiszen legutóbbi koncertjén zokogásban tört ki, miután elénekelte egyik szerelmes dalát.

hirdetés
Jennifer Lopez sírásban tört ki a színpadon

Jennifer Lopez újabb oldalát mutatta meg rajongóinak legutóbbi előadása során. Az énekesnő szombaton Montville-ben lépett fel, és kis híján összeroppant a színpadon, ugyanis az If You Had My Love című dalát adta elő, mely igencsak megrendítette a popdíva idegeit.

„Ez az első dalom, ami a szerelemről szól. Rengeteg dolog történt azóta” – mondta Lopez a tömegnek az előadása után, s amint a kamera közelített az arcához, mindenki szemügyre vehette, hogy az énekesnő könnyekben tört ki, a rajongók pedig álló ovációval válaszoltak érzelmeire.

Jennifer minden idejében próbál karrierjére koncentrálni, egyes hírek szerint azonban közelebbi kapcsolatba került a Másnaposok sztárjával, Bradley Cooperrel is. Múlt héten a színész kocsijában kapták őket lencsevégre, noha az énekesnő eltakarta arcát, mindenki meg van bizonyosodva arról, hogy J.Lo volt az anyósülésen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek