Starity

Demes Tamás nem adja fel

2011. október 24. 17:05   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Édesanyjával ellentétben ő nem haragszik Keresztes Ildikóra, amiért nem hagyta, hogy a közönség döntsön a sorsáról. Egyáltalán nem szomorú, és tovább fog küzdeni a hírnévért.

hirdetés
Demes Tamás nem adja fel

Az szombati X-Faktor kiesője az ukrajnai Demes Tamás volt, aki csapattársával, Lil C-vel párbajozott. A végső döntést saját mentora, Keresztes Ildikó mondta ki, amivel kivívta a fiú édesanyjának gyűlöletét, de vele ellentétben Tomi senkire sem haragszik, sőt, inkább köszönetet mondott mindenkinek, aki szavazott rá és mellette állt.

Demes Tamás nevét három hónapja még csak szülőfaluja, Tiszasalamon, a hely, ahová iskolába járt, Csap és főiskolájának városa, Beregszász ismerte. Most már egész Magyarország. A fiú az RTL Klub Fél Kettő című műsorában beszélt arról, hogy mennyire örül ennek, valamint, hogy most próbál a középpontban maradni, és minden lehetőséget megragad, hogy hírneve ne csökkenjen, hanem még népszerűbb legyen.

Rajongóiról is beszélt, elmondta, hogy minden üzenetet elolvas, és meg is próbál mindre válaszolni, de idő hiányában ezt nem teheti. A kis családja – így hívja Tamás a rajongóit – tényleg mindenben próbálja támogatni, Facebook-profilján már majdnem elérte a 8 ezer lájkolót, az üzenőfalán is rengeteg üzenetet kap, szerkesztett képeket, verseket. Tegnap írt egy pár sort is azoknak, akik támogatták őt:

„Kedves családom! Gondoltam írok pár sort. :-) A tegnap este emelt fővel távoztam a versenyből. Nekem tényleg az volt az álmom, hogy legalább egyszer énekeljek élő adásba. Na ez összejött háromszor is, a párbajdallal együtt. Végtelenűl hálás vagyok ezért a Jóistennek, hogy kaptam tőle egy ekkora lehetőséget. Továbbá nektek is hálával tartozom azért, hogy küldtétek az SMS-eket, mellettem voltatok, szeretettek. Nem tűnök el! Itt maradok Pesten, és mindent megteszek hogy a lehető legtöbbet halljatok rólam. :-) Olvasom a rengeteg levelet, amiket tőletek kapok, és olyan erőt ad, hogy egy percig sem jutott eszembe az, hogy vesztettem. NYERTEM!!! Nyertem rengeteg szeretetet, lehetőséget, esélyt arra, hogy azt csináljam, amit szeretek, barátot. NYERTES VAGYOK! :-) Abban pedig csak bízni tudok, hogy ez a kis család, vagyis ti drága barátaim melettem maradtok. Nagyon szeretlek titeket, és köszönök mindent teljes szívemből! Puszillak titeket!”

Reméljük, Tamásnak tényleg sikerül valóra váltania az álmait, mert biztos, hogy meg van benne az a bizonyos X!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek